Ingyenes szállítás tól 25 000,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása

Cserék, visszaküldések és reklamációk

Wymiana

Csere

Ha a terméket egy másikra szeretné cserélni, egyszerűen használja a visszaküldési lehetőséget az új megrendelés leadásakor. Ez nagyban felgyorsítja a cserefolyamatot, és azt is biztosítja, hogy a terméket lefoglalják, hogy senki ne vegye meg, mielőtt a küldemény megérkezik hozzánk. A csere az Ön által elküldött áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül történik meg.


Az áruk visszaküldése

Az üzletünkben megrendelt árukat indoklás nélkül visszaküldheti hozzánk. A küldemény kézhezvételétől számított 30 napon belül e-mailben értesítsen minket az elállásról, és küldje vissza az árut az alábbi címre a visszaküldési űrlappal együtt 30 napon belül:
Paxy – Gemre
Koronczói út 01628/9 hrsz. (DPD DEPO)
9012 Györ

Figyelem! A visszaküldési űrlap hiánya hosszabb visszaküldési folyamatot eredményez.

Visszatérítési űrlap
Ha nincs nyomtatója, akkor a nyomtatványt kézzel is kitöltheti.

Zwrot
Reklamacje

Panaszok

Kérjük, hogy a megrendeléssel kapcsolatos panaszokat és hibákat a következő e-mail címre küldje el:

info@gemre.hu


IdoSell Trusted Reviews
4.64 / 5.00 3116 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-07
A rendelés folyamatával, a kiszállítással elégedett vagyok. viszont nem volt megfelelő a termék leírása, nem figyelmeztetett arra, hogy a szükséges méretnél kisebbet vegyek,mert nem felelt meg a rendelt méret, amit a mérettáblázat alapján rendeltem meg. Jóval nagyobb volt, mint amekkora a talpam hossza alapján egyeztetett méret. Nagyon magasnak tartom a postaköltséget, az én esetemben vissza kellett küldenem a rendelt cipőt, így kétszer fizettem meg a postaköltséget, amit nem tartok igazságosnak, mert nem az én hibámból történt, hogy nem felet meg a méret.A továbbiakban nem is mertem más méretre cserélni, mert tartottam az újabb kiszállítási költség felszámolásáról. Akkor már többet fizettem volna a szállításért, mint az árú értéke. Így is sok a kétszeri kiszállítási díj.
2024-05-29
Tökéletes cipők, tökéletes kiszolgálás!
pixel