Ingyenes szállítás tól 25 000,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása

Férfi szigetelt edzőcipő

( termékek száma: 4 )

A praktikus férfi szigetelt edzőcipőkben egyesül a kényelem, a nagyszerű megjelenés és természetesen a legújabb trendek. Ezek a legnépszerűbb cipők a városi, informális stílust kedvelő férfiak számára.

Az organikus bőrfelületnek és a meleg párnázásnak köszönhetően minden helyzetben és minden időjárási körülmények között kényelmesek. A férfi szigetelt edzőcipők, amelyeket a gemre.com.pl oldalon kínálunk, remekül mutatnak farmerrel és szövetnadrággal, a csúszásmentes talp és a kényelmes szabás pedig akkor is beválik, ha a nap vagy az este különösen intenzív. Mindenekelőtt meleget biztosítanak, ezért alkalmasak lesznek az őszi-téli szezonra.

Szigetelt edzőcipő a kényelmet kedvelő férfiaknak

Másrészt a velük borított anyag ellenáll mindenféle szennyeződésnek. Ez azt jelenti, hogy a férfi edzőcipők mindig jól fognak kinézni, és hangsúlyozzák a tulajdonos kissé laza karakterét, aki még télen sem akar lemondani kedvenc szabásáról. Garantálják a mozgásszabadságot és a kényelmet, és ideálisak azoknak a férfiaknak, akik értékelik az aktív életmódot, és szeretnek kitűnni a tömegből. A dizájner férfi szigetelt edzőcipők minden kiadásban eredetiséget biztosítanak. Itt nincsenek unalmas vagy kiszámítható javaslatok. Bizonyára sok férfi, akinek minden nap formálisabb megjelenést kell viselnie, az ilyen típusú munka utáni javaslathoz is nyúlni fog. A tornacipők tökéletes választás délutánra és hétvégére, és tökéletesek a városi megjelenéshez, de a sportos vagy rockos stílushoz is pótolhatatlanok. Sok múlik a színösszeállításon, a kivitelezésen és a részleteken. Ezekből biztosan nincs hiány változatos kínálatunkban. Nézd meg, melyik férfi szigetelt edzőcipő lesz a legjobb számodra!

Méret
Szín
Sarok/platform magasság
Márka
Csak mutasd meg
IdoSell Trusted Reviews
4.64 / 5.00 3132 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-07
A rendelés folyamatával, a kiszállítással elégedett vagyok. viszont nem volt megfelelő a termék leírása, nem figyelmeztetett arra, hogy a szükséges méretnél kisebbet vegyek,mert nem felelt meg a rendelt méret, amit a mérettáblázat alapján rendeltem meg. Jóval nagyobb volt, mint amekkora a talpam hossza alapján egyeztetett méret. Nagyon magasnak tartom a postaköltséget, az én esetemben vissza kellett küldenem a rendelt cipőt, így kétszer fizettem meg a postaköltséget, amit nem tartok igazságosnak, mert nem az én hibámból történt, hogy nem felet meg a méret.A továbbiakban nem is mertem más méretre cserélni, mert tartottam az újabb kiszállítási költség felszámolásáról. Akkor már többet fizettem volna a szállításért, mint az árú értéke. Így is sok a kétszeri kiszállítási díj.
2024-06-05
Elégedett voltam a cipőmmel és a kislányom is az övével
pixel